Cari Something?

Jumaat, Mei 03, 2013

Ada Di Mana-Mana

Salam Jumaat!

In about 48 hours, Malaysian akan keluar mengundi untuk kesekian kalinya.

Aku rasa iklan pasal UNDILAH ni bersepah-sepah di mana saja. Tak cukup dengan bendera-bendera kat luar tu, dalam internet pun ada. Skroll timeline FB ada, tengok youtube ada. Tengok BLOG sendiri pun ada
-___-

You see that?


Selamat Mengundi dalam pilihanraya ke-13!

2 ulasan:

lia berkata...

tgh tgk cter korea kat hp pon, ada pasal undi he3

cysev3n berkata...

lia,
youtube la ni kan? mmg ada. mujurlah lagi 2 hari je lia ooii..