Cari Something?

Rabu, Mei 29, 2013

Banyak Orang Berangin

Banyak nya orang yang berangin datang ke blog ni. Dah beribu-ribu hits post pasal buang angin tu.


Well, well, well.. Rabu dah. Cepatkan masa berjalan. Anak-anak bujang yang tua ada di Port Dickson ni. Memang agak kelam kabut jugak la time aku nak masak, solat etc. Selalu Arif ada untuk tengokkan cik Nisa time aku prepare lunch. Petang, nak solat semua, take turn dengan Amir. Ni dua-dua takde, menggagau.


Diorang yang request nak duduk kampung. Budak-budak, suka la ada rumah siap kawasan keliling. Nak berlari ke apa ke, nak main badminton ke, nak main basikal ke.. Gadget FREE also. Internetless as well. Kind of detox program for them as well. Tengok la camne dah balik KL nanti.


Oh, less than 10 days adik aku nak tukar status. Relax je brader. Kita dulu dah tak cukup kaki tangan berdebar semua, aye?

Tiada ulasan: