Cari Something?

Selasa, September 17, 2013

Suatu Hari di Bulan September

Huii.. September dah lebih separuh baru nak ada post kat blog ni. Hihihihihi (gelak seram please).


Oh well, actually weekend lepas kitorang balik JB. Last balik masa adik kawin June hari tu. So, rasanya official lah kot, balik JB 3 bulan sekali. Memula taknak bagitau parents, bajet nak buat surprise. Tapi baru je gerak, dia suh SMS. Karang, kita dah sampai JB, parents takde, kitaaa jugak yang menyesal. 

Seperti yang dijangka, makan, makan. makan.. kuah kacang, nasik impit. Mee sup. Haih, apa lagi ntah sampai aku pun tak ingat. Aku bagitau mak aku, ni balik KL ni karang, ada le menggelupur lapar. Sini non stop makan. Kat rumah sendiri, mana yang wajib je. Hahaha.

Sempat jugak mengekek kat JB. Mama teringin carrot cake. WITHOUT FROSTING. Manalaa aku tau. So, asal dia makan je, dia panggil NaniNani untuk makan frosting. Hinsh.

So, bila nak cuti lagi ni? Apa? BULAN OKTOBER?





Tiada ulasan: