Cari Something?

Jumaat, Mac 21, 2014

Perancangan Cuti Sekolah

Tu diaa. Semedang dalam tempoh pencatuan air ni.. yang mana air ada kejap takde ni, rasa macam tak berapa excited nak hadap cuti sekolah. Selalunya aku yang lebih-lebih buat countdown SEBAB BOLEH CUTI GOSOK BAJU. YAYYYYY. Kan? OVER kan? Caps lock some more.


So, SABTU ni baru ada air semula. Haruslah basuh baju habis-habisan entah-berapa-load sebelum memulakan cuti sekolah.

Plannya, balik kampung dia dulu. Ahad attend wedding. Then balik KL semula. Anak no3 ada ujian hari Isnin sampai Selasa. Insya-ALLAH, Khamis tu balik kampung aku pulak. 3 bulan sekali baru dapat balik, makaaaaaa. kita stay la sana barang 2-3 hari.

Cepatlah adik aku bersalin. Boleh tengok baby masa balik tu. Kalau tak, melepas la jawabnya sebab due dia 29/3.

Balik KL lepas 2-3 hari tu, air ada, insya-ALLAH. Bolehla sambung laundry lagi kan.. Then gedebuk gedebak, cuti pun habis.

Tu je lah perancangannya pun. Ya ALLAH, mudahkanlah urusan kami dan kurniakanlah penyudahan yang baik. Amiin.

Tiada ulasan: