Cari Something?

Rabu, Januari 09, 2008

Sila nyatakan tajuk yang seswai

It was all started on Nov 13th.. aku ingat, sbb aku still simpan SMS tu sampai la ni :P

"Dear, every little smile can touch somebody's heart.. May u find hundreds of reasons to smile today & may you be the reason 4 someone else 2 smile.. Happy Birthday to my darling. TQ"

Dapat je SMS tu, aku tunjuk kat hubby.. ngeh ngeh ngeh..

"Sapa ni yang.. darling darling ni.."

"Aii.. sah lagi real org ni salah nombor.. kan dia wish happy besday tu.."

Heee.. ntah2 laki aku tak ingat apa besday aku bila.. harus nak kena tukul ni..

aku tak reply SMS tu.. the next day, dapat lagi..

"One of the advantages of telling the truth is - you dont have to remember what you said. Darling, is it right or wrong?"

Aku tak reply jugakk.. sometimes, dapat Good Morning msg at very odd hours, say at 5am? Hehe..

Somewhere around 27/11, dia stop dah bagi.. tetiba 1/12 datang lagi.. stop, and occured again on 8/12.. Latest aku dapat SMS, pagi tadi @ 6.44am..

Kebanyakan (or may I say semua?) msg dia bagi ayat ala2 word of wisdom.. so, mmg aku simpan sbb ayat2 tu best.. hehehe..

Till now, almost 2 months dah, tak pernah sekali pun dia call.. mmg SMS saja2.. kalau dia call, harus aku tak angkat nyah!

15 comments

Tiada ulasan: