Cari Something?

Isnin, Februari 18, 2008

Kejap Ada, Terus Takde..

Dapat call dari ntah.. aku pun tak tau.. keh keh keh.. cuma caller yang bernombor 03-62731693 memberitahu leather handbag Alain Delon yg aku redeem thru Maybank CC points aku tarak dalam stok.. keh keh keh.. there it goes.. selama ni aku ingat dah bley save duit beli handbag, nampak gayanya kena la beli.. dah la duit yg aku allocate tu dah selamat aku jolikan ke tempat lain.. hinssh.. sabar je laa.. Gambarnya seperti di sebelah ini.. mak amik kaler Beige..

"Saya kena call lagi 100 orang customer lain ni puan.. "

Ye lah.. tak dapek den nak nolong..

"Tapi saya ada handbag lain kaler hitam.. ada 1 je.. kod MZ0018"


Camne korang? Cuba tengok sket.. keh keh keh..

2 side pockets, 1 main zipped compartment with lining and 1 zipped center compartment. 18" shoulder strap. Made of Monogram material. Size: 14 W x 22 L x 32 H cm.

Link dia kat sini jugak laa adanya..

Oh, I should mention that I know nothing about Monogram material tu.. mak sungguh kayu bab2 material ini..

Cumanya, kalau aku nak redeem tu, kena la tunggu Maybank revert balik points aku yg dah selamat kena cantas tu..

/I'm so the very cheap OK..

// just a note to myself - Around 1634 hrs, called A to terminate my current insurance policy.. Cant manage to have multiple insurance policy currently. Document needed - photostat IC + my policy booklet. Tak sabar nak dapat refund!


15 comments

Tiada ulasan: