Cari Something?

Rabu, Julai 16, 2008

From Level 2X

Here I am.. blogging from new cubicle.. heeee.. semalam dah selamat pindah ke sini.. and now, I'm officially one of hundreds (thousands?) warga KL yang bersesak dalam LRT setiap pagi.. no more 10 mins away jalan kaki from home to office okkay.. now, i'm sort of 10 stations away from home..

Great thing is, Kenny Rogers ada kat bawah tu ja.. Famous Amos kat lif ja.. kah kah kah.. Secret Recipe sepelaung ja.. pendek kata, kalau aku makan sume ni hari2, tak sampai sebulan, i'll be double :P

No, i'm not having a new job. Ofis je yang pindah.. drawbacknya, takde la dapat nak manja2 dgn anak2 teruna mak yang 3 orang tu as early as 5.30 ka, 6pm ka.. ni paling awal pun ntah2 by 6.45pm..

B4 pi tadi, sempat tinggal pesan kat hubby..

Petang karang, sayang I tunggu I kat LRT dgn anak2 ek..

Punya la malas mak nak jalan kaki.. hmmph..


10 comments

Tiada ulasan: