Cari Something?

Khamis, September 18, 2008

Tipu

Dah 2 hari aku tak jumpa train 7.31 / 7.32.. instead dia terjah terus 7.37.. camne ni beb? Kata frekuensi tren dari pkl 7 pagi sampai 9 pagi every 6 minutes..

Semalam lagi best, punya la pack train tu.. org dari Salak Selatan dah takley nak masuk.. bayangkan la.. tu baru stesen yg ke-6.. sampai Hang Tuah baru lega.. ingat smalam org Selangor cuti, org KL tak pi keje ke?

hari ni, takde lagi train at said time.. nak kata aku terlepas, time aku lalu kat stesen around 7.28 pun takde.. so, suppose dalam 7.31 ke, 7.32 tu ada la kan.. hinsh.. kalau dari 7.28 takde.. then 7.37 baru ada.. tu dah kira frekuensi dari 6 pagi sampai 7pagi tu..

T I P U.


17 comments

Tiada ulasan: