Cari Something?

Jumaat, Oktober 17, 2008

Bebel online

Semalam, ntah berapa kali aku try buat transaction.. Letih ok.. dok perati imej tu berguling2.. (ke berpusing? ngeh ngeh ngeh.. buruk benar vocab BM aku nowdays).. sambil tengok tu, tup2 ada pop up alert plak kata aku dah idle.. amboi.. dah tu, aku nak buat apa lagi?

Link yg lama, although still functioning pun dok lambat lagu tu jugaks..

Btw, resit yg baru tak berapa cantek.. mak prefer yg lama jugak.. aci tak buat request terbuka macam ni?

Sekian,
saya, pengguna online banking ittew..

P/S: sesiapa yang memahami bebelan mak ini, sila lah jawab poll yg saya sediakan di sebelah kanan atas, terima kasey!

23 comments

Tiada ulasan: