Cari Something?

Isnin, Oktober 13, 2008

Short Breakaway

Last week, I was like in a I-need-a-breakaway mood.. Since hubby plak ada keje sket nak dibuat, maka tup2 pada Sabtu pagi tu dia decide utk membawa kami ke sini.

Since its quite some time kami tak ke mana-mana, mak pun gedik2 la.. siap cakap,

I'll take care the kids, so you can do your work..

Ye la.. sudahnya, we did enjoy ourselves, cuma hubby tak dapat buat keje walau sebaris pun :P


Budak2, especially Amir & Arif were referring the place as rumah kolam.. mana taknya, berendam dalam tub tu sampai kecut2 jari.. Notice tak cermin empat segi tu? Ia menampakkan air laut di bawahnya.. Zeri plak gayat tak tentu pasal, dia tak berani nak jalan atas cermin tu.. instead dia merangkak di tepi2nya..

All in all, best.. deco mostly kayu based.. ada private balcony.. maybe boleh memancing kot? cumanya, er, tempat mandinya sangat la terbuka ok.. concious sangat.. kah kah kah..

Amir & Arif kitorang suh je tido kat tempat yg macam pangkin tu..

Gambar dirembat dari website. Tak sempat mak nak suh hubby amik gamba.. sampai2 je budak2 ni terus buat apa yg patut..

18 comments

Tiada ulasan: