Cari Something?

Rabu, November 12, 2008

Kakak cantik

Mak datang lambat hari ni.. takde la lambat sangat.. lambat 4 minit.. tp masih lambat.. seems like my mantra "I'm early, I'm early" tak jalan hari ni..

WHY?

Punca utamanya sbb anak2 ku bangun lambat.. Tak boleh bukak mata la.. Hari belum siang la.. and what nots.. ni sume sbb cite ni punya pasal.. abah diorang pi download, macam biasa kat zml.com.. lepas tu cari2 subtitle lagi.. sudahnya dah 11pm+ baru bley tengok betul2..

Masa dok cari2 subtitle tu, Amir & Arif sibuk nak tengok Upin & Ipin.. but then when I mentioned,

"Amir, ada kakak cantik dalam cerita ni.. "

kakak cantik is what we use to refer to Anne Hathaway since kitorang layan The Devil Wears Prada :)

"Ada kakak cantik bu? "

dan dia pun start senyum2 sambil tutup mulut.. boleh bayangkan tak?

Lepas tau je ada kakak cantik, terus dia kata kat Arif,

"Adik, ada kakak cantik.. Amir taknak tengok Upin.."

Tu dia aih.. by 12.20am, mak dah surrender.. Zeri pun dah tido atas perut abah..

Pagi tadi, dengarnya diorang tido pukul 1 pagi ok.. selagi cite tak abis, selagi tu tak bagi tutup.. hinsh..


dahsyat penangan kakak cantik ni..





21 comments

Tiada ulasan: