Cari Something?

Isnin, November 24, 2008

Rama-rama Dalam Perut

It feels weird. Selalunya bila cuti kita rasa best.. tp kali ni rasa weird.. maybe the fact that I'm taking leave for good? Tapi kalau amik leave terus jadik SAHM lagi best :P


I'm blogging from my other half's office.. suka2 hati je terjah ofis org kan? kah kah kah.. nasib la..

Anyways, semalam Zeri genap 16 months.. alhamdulillah.. mula-mula tak ingat smalam ulang bulan dia yg ke-16.. nasib baik tengok kalendar.. sempat la update latest average expenses sepanjang menyusukan dia selama 16 bulan ni.. menengokkan jumlah purata yg tak sampai sepeket 1.1 kg susu Dutch Lady abang dia, mmg rasa terharu sangat..

Alhamdulillah ya ALLAH atas segala rezeki yg Kau kurniakan kepada anakku ini.. semoga berterusan rezeki ini sehingga sekurang-kurangnya 2 tahun.. amiin..


Zeri wise, jalan makin laju.. bercakap, masih belum ada.. dia sangat la suka tunjuk2 ke benda yg dia nak rather than bercakap.. nak nyusu? dia mai kat kita, tepuk2 kat dada.. boleh? dah la kuat dia tepuk.. aih.. so, I wont be called as Enen enen and what nots at the moment :P



Masih rasa ada rama-rama dalam perut.. I wonder why.. nak berhenti kerja pun nervous kaa.. hinsh..


7 comments

Tiada ulasan: