Cari Something?

Jumaat, November 21, 2008

Hutang Tag Tulisan Tangan

Macam biasa, saya ada hutang tag lagi.. ni dari cik Zety Zin (adakah anda adik beradik dengan Ziana Zain?) Kemudian, kena tag pulak dengan cik Fid kita.. lepas tu gatal baca blog k Ana, beliau menyatakan pulak sapa yg baca, kena tag.. aku bley buat UNREAD tak? keh keh keh..

Anyways, ini lah tulisan tangan saya..


Sila klik atas gambar untuk mendapat view yang jelas.. Berikut adalah penerangannya:
  1. Your name/username

  2. Right handed and left handed

  3. Favourite letter yang korang suka tulis

  4. Least favourite letter to write

  5. Write "the quick brown fox jumps over the lazy panda"

Maaf ye sbb tak berapa clear.. mak ni cheapskate.. tulis pun atas resit je..

Sekian, mekasey!


8 comments

Tiada ulasan: