Cari Something?

Selasa, November 25, 2008

Sapa Nak Mengaku?

Tengok ni..



agak-agak la kan.. siapakah pembaca yang terjah blog saya yang datang dari negara-negara yg ada kat barisan bawah2 tu? ada sapa-sapa nak ngaku tak?

Ye la, memandangkan blog saya adalah berbahasa Melayu (walaupun tak sepenuhnya).. kalau nak kata stumble upon keyword search, tak ada la pulak yg kena mengena..

Kalau ada yg terbaca tu, ngaku la ek.. boleh saya buat kawan ala-ala pen pal.. dah lama takde kawan-kawan yg nak tulis aeromail ke.. postcard ke.. :)

20 comments

Tiada ulasan: