Cari Something?

Selasa, Disember 23, 2008

17 months and counting..


Zeri dah 17 bulan hari ni.. dan officially 10kg**!

Ya ALLAH.. tolong laa.. tolong laaa murahkan rezeki Zeri sampai dia at least 2 tahun.. dan jadikan dia reverse cycle toddler.. amiin.. 

production aku dah org kata apa tu, takde la nyawa-nyawa ikan.. tp nak cukupkan 8oz, kena pump sampai 4 kali, apakah maksud?

Ada sesapa nak share mantra? I believe this is some kind of mind game which I can manipulate.. 

** hasil timbangan pada minggu lepas menunjukkan Amir dah 20kg dan Arif 15kg.. ibu diorang? tak berganjak :P which is a good sign sbb dah melantak macam nak rak, masih kekal di situ.. aci?


27 comments

Tiada ulasan: