Cari Something?

Selasa, Disember 09, 2008

40 inci

Macam mana raya korang? Best? aku punya best.. selamat la tambah 3-4 kilo kot.. mana taknya, acara wajib la time raya kan, makan.. makan.. makan.. dan makan lagi..

Balik PD dalam 12pm+.. sebab, ha.. sebab Amir Husaini takmo bangun tido.. apa kes ntah.. pkl 11 pagi dok tido lagi.. ngalahkan mak pak yg keje sepanjang minggu ni.. sampai je bangi, tu diaaa aih.. JAM! kepada tuan punya papan pemberitahuan jam, lain kali, instead of tulis

Jalan ke arah Seremban bergerak perlahan. Harap Bersabar.

TULISLA macam ni

Jalan ke arah Seremban bergerak perlahan DARI BANGI lagi. Pandai2 la korang cari alternatif..

Setakat tulis jalan ke arah seremban, ingat ada satu punca je ke? banyak tau.. kajang, nilai.. ah, malas nak list..

Makanya kami ikut la jalan lama.. dalam pada dah nak raya tu, sempat jugak intai2 kedai cik Faz.. of course la tutup kan.. kah kah kah.. my other half yg mengidam.. katanya dah 4 kali pi terjah.. hampa..

sampai PD dekat 2pm, makan, makan.. then tolong SIL buat kuih tat.. iye, ada orang order ok..

Ahad pagi, gerak pi Jelebu.. sampai2 je lunch.. kakakaka.. apalagi, makan la kan.. lepak2, sambil join adik main game.. please note, game ni sangat stress.. tak seswai dimainkan ketika stress.. kalau korang main, then meroyan, mmg tak dapat nak tolong.. then, my mom sempat buat jemput2 pisang la plak.. sudahnya dlm 4.15pm gerak balik PD..

Sampai dalam 6pm tu, SIL tengah layan buat kuih tat lagi.. makanya mak pun menceburkan diri la sekali lagi :P

Isnin raya kan? haaa.. time ni la.. dengan nasik impit kuah kacang.. then ada sambal sotong.. ada mee hailam.. ada mee goreng pedas.. wah! dengan paru masak ala2 masak minang minus the bawang.. then, daging korban masak sup.. ya ampun.. nasib malam tadi tak makan.. kalau tak, tak tau la jadik berapa inci plak perut mak ni..

nak puasa takley.. hari tasyrik.. kan kan kan..


14 comments

Tiada ulasan: