Cari Something?

Jumaat, Disember 05, 2008

Hasil tangkapan

Semalam, ketika sesi lawatan ke mailbox, ternampak email dari MPH yg menyatakan MPHOnline.com - 30% off Best of the Bestsellers.. aih, baru teringat dah lama tak beli buku.. yg pesan kat Mrs Noba tu kira tak berapa aci.. heeee..

klik sana, klik sini.. finally inilah hasil tangkapan saya:


Gara-gara tak sudah lagi dengan penangan The Secret :P






Berdasarkan entry k Ana..


Sbb mak tak sabar nak kaya.. aku mata duitan okkay..


dan akhir sekali, ni..


aku pun tak tau kenapa aku beli.. boleh? best ke idak cite ni pun aku tak tau.. kah kah kah.. 

btw, MPH bagi delivery free kalau beli RM150.. dulu2 RM80 je.. dok browse sana sini, last2 buku tu yg masuk dalam bakul.. ni yg aku tak paham.. apahal kedekut sangat nak kuar RM7 ntah.. but then, before that I was eyeing this


tapi takde dlm stok.. harus plak kena tunggu berminggu-mingguan.. aih..










TAPI, jumlah keseluruhan tetap lah tidak sampai RM150.. Makanya aku bayar jugak la shipping.. sengal tak? letih je klik sana sini :P




12 comments

Tiada ulasan: