Cari Something?

Jumaat, Disember 05, 2008

Jumaat yang indah

Wah, diam tak diam dah hari Jumaat.. esok cuti, yay!

Seriously, I'm so looking fwd towards this weekend.. dengan badan yg masih adapting, dah start batuk2.. rasa tak sabar nak rest..

Anyway, for this coming Raya, we are going back to PD as usual.. then bila my parents from JB sampai ke Jelebu, kitorang join la diorang kat sana.. dah lama tak balik Jelebu.. i simply love the air.. sungguh nyaman.. truly kampung la org kata.. paling tak tahan, belah pagi tu.. dengan kabusnya.. cewah, merasa la ala2 kat oversea yg sejuk gaban tu kan..

insya-ALLAH, moga dengan izin-Nya, saya bakal berpeluang melaksanakan ibadah korban buat kali pertama.. takde la sampai sekor pun.. 1 bahagian je :P

So, readers.. selamat hari raya aidiladha to you.. yg balik kg, drive baik2.. dont sleep + drive.. take care :)

----------


p-na mama oja
slamat ari raya qorban 2 u 2..and slamat brcuti..mama pn x sbr nj balik kg sok..horey!!

cik_yan
mama oja,
i wonder why yr comment tak appear dalam haloscan.. tp kalau tengok by post title, ada plak.. anyways, selamat raya 2u too yea :)

ms lola
Cik Yan,
Guano ada "reply to this comment" kat JS kit ko ni?

Tiada ulasan: