Cari Something?

Khamis, Disember 18, 2008

Kesahnya..


Kesahnya, masa mak sibuk2 di dapur semalam, sempat jugak lah ternampak My Other Half sedang bercakap di telefon dan kemudiannya berlari-lari ke atas menaiki tangga.. 

"Ha.. ye.. abah nak pegi kat adik la ni.."

Tu la ayat yg sempat mak tangkap..

Kesahnya, anak bujang yg paling tua tu nak bercakap dengan adiknya :P

Sket pun tak nak cakap dengan ibu.. nak merajuk la camni..










Later2, my other half cerita.. 

"Bila abah nak datang amik Amir ni.. Amir dah penat la duduk kampung.."

Amboi amboi.. macam la mencangkul berladang berbagai.. 








Kalau dah rindu kat adik2 dia cakap je la terus terang..

Ni lagi nak cover2.. cepuk nak?


Tapi kan, si Amir ni.. walaupun dok rindu dengan adik dia.. once jumpa, kalau tak bergaduh, tak sah.. sungguh confuse.. ni cite dengan Arif la.. tapi kalau dengan Zeri, budak kecik ni torture dia camne pun, dia buat tak reti je.. kecik2 dah pandai pilih kasih.. 




Anyways, kami akan berangkat balik ke PD, insya-ALLAH Jumaat belah malam.. 




Untuk Amir, bila dah pandai bertenet / berblog bagai, jangan lupa pesan ibu ni 
sayangkan ibu, abah, Arif & Zeri, tinggal-tinggalkan la selalu ye?


7 comments

Tiada ulasan: