Cari Something?

Rabu, Januari 07, 2009

Updates & Tag

Baru 9.30 malam.. tapi semua orang kat dalam rumah ni dah tido, except Zeri & moi.. budak kecik ni 3 kali tido hari ni.. bikin record sungguh.. la ni dia tengah layan Wall E which is his favorite movie, I suppose.. atas pangku aku ye.. ticket Gold Class gitu.. so bley imagine la betapa gigihnya aku taip posting ni.. 

Zeri masih dalam fasa trauma utk makan.. takut muntah agaknya.. so, instead of having carbo from rice, he chose to get it from chicken.. apa2 la sayang, janji perut tak kosong..

As of today, stats dia - 2 kali yak yak dan sekali muntah.. yg muntah ni exactly after minum jus. Sangat kesian.. kuar dari hidung berbagai.. uhuks.. 

Apa yang penting, mak dah tanya doc.. its not chikuntahsapapunya.. Mrs Noba, familiar tak dengan vocab mak ni? kekeke..

Anyways, I have another tag from cik ealyie.. Yes, yes.. yang gambar preggy tu.. kekeke.. so, I guess I will lock my blog once again.. If you would like to view it, sila lah tinggalkan email address utk diinvite.. yg dah ada utk tag yg lepas, tak payah la kan.. sudah selamat tersimpan dalam senarai :)

Just a note, dont put too high hope.. ada 2-3 keping je.. I'm the kind yg tak suka amik gamba sbb I'm naturally not photogenic :P Tapi ada satu gamba close up la plak.. kalau betul la dipanggil close-up.. aku kan sengal bab2 vocab ni.. 

Ok la.. harus dilayan anak bujang kecik ku ini..





11 comments

Tiada ulasan: