Cari Something?

Khamis, Januari 08, 2009

Tag Gambar Pregnant

Inilah tag yg dimaksudkan.. terima kasih kepada cik ealyie yg telah mengetag.. kekeke.. Here goes..
  1. Berat sebelum mengandung
    50 kilogram for Amir, 58kg for Arif & Azri.. I think..

  2. Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
    Rasanya, rasanya la ek.. semuanya 65kg.. kekeke..

  3. Berat selepas abis pantang
    Tak timbang.. but now I'm happily @ 58kg eventhough deep down I'd love to be @ 55 :P

  4. Apa yang korang suke makan mase mengandung?
    Masa Amir -- tomyam udang + daging goreng kunyit.. time Arif, tak bpa ingat la plak.. ampun!! time Zeri - Kenny Rogers :P

  5. Tunjukkan gambar anda masa pregnant.....at least 5 keping
    Yaa.. inilah diaaa..
















Tengah preggykan Amir at 23+ weeks.. ni ada kat Hannover Germany.. bersama kawan2 satu ofis yg pi layan exhibition kat sana.. how I missed the good old days..


picture removed to remain anonymous :P

Ni la gambar close up.. kekeke.. tengah amik breakfast..meriah tak breakfast kitorang?
Still at Hannover.. 
p/s: Excuse ye jerawat mak tu..



Ni gambar masa tunggu feri nak pi Pulau Tioman.. taken in May 2007.. means, mak tengah preggy 7 bulan masa tu.. preggykan Zeri.. Nampak tak perut mak? 




lagi gambar masa preggykan Zeri.. you know me lah yg mana satu kann.. yg dipangku tu of course la Arif aka Alis :)



since takde gamba time preggykan Arif, kita tunjuk je muka dia masa baby, aci? Actually ada amik gamba time raya.. maklum la mak beranakkan si Arif ni masa raya ke-4.. kekeke.. tp ntah kat mana2 gambar tu..

picture removed

Last but not least, yg ni totally OFF TOPIC.. dalam gamba di atas ada la my other half terselit antara jejaka-jejaka hensem.. kekekeke.. tp takde quiz macam k Ana.. just ni gambar exclusive utk korang2 je.. and of course, this picture will be removed later..


Updated: Ni ha.. ada plak kak Ida (blogger tegar jugak) simpan gambar masa aku preggykan Arif.. time ni b4 bulan puasa.. so, I guess dalam 7 bulan jugak kot?

picture removed to remain anonymous :P

Moi yang pakai blazer with baju kat dalam color beige/cream dan sewaktu dengannya..


So, I'm tagging
  1. Dott
  2. cik Erna
  3. Efi
  4. Madam Za
  5. k Ana

kekekekeke.. apa lagi, godek gambar2 korang yg lelama tu!



25 comments

Tiada ulasan: