Cari Something?

Jumaat, Februari 20, 2009

Keliwon : Episod 3

Aku baru je masuk ofis.. Posting ini adalah berhubung permintaan cik Iszan untuk aku membuat review tentang Keliwon malam tadi. Satu baris je aku nak tulis






Sucks big time.






Aku siap layan SuDoKu pasal bohsan gila cite malam tadi.. walaupun sekejap2 layan jugak la sebab nak tengok Maria Farida.. (apsal aku asik suka tengok body ppuan je nowdays?)

Sekian.

Updated: utk cik Arnie.. Lantera is lantern.. dalam bahasa Melayu - tanglung? kekeke.. gitu lah.. mamat ni minat kumpul barang antik.. so one fine night, ada org bagi dia lampu tu.. later2 idup dia susah.. then ada la sora2 kata kalau nak senang, titiklah darah kat lantern tu.. mmg idup senang lah.. cek menjunam2 masuk.. sampai satu tahap, benda ni nak nyawa.. nyawa wife dia yg bergetah plak tu.. sapa lagi kan.. kalau tak Maria Farida.. tapi dia takmo.. sapa la tak sayang bini.. kah kah kah..

Guess what? Menatang tu bley hapus dengan baling2 daun sirih je.. aku rasa la.. kah kah kah.. macam org kena tepung tawar tu..

Once again, sucks big time.



12 comments

Tiada ulasan: