Cari Something?

Jumaat, Februari 20, 2009

Nenonggg.. neeenongggg..

Minggu depan bos aku dari Jepun mai weeeeiii.. seminggu jugak lah dia kat sini..

Besar kemungkinan, aku akan

  1. publish scheduled entry (gigih nya la tu konon menulis blog)

  2. komen kat blog2 korang time waktu2 yg pelik.. say, 2 pagi? kah kah kah..

  3. senyap sunyi waima dalam arena Skype..




Harap-harapnya idak lah ye.. ntah2 2-3 post satu hari :P

First time nak jumpa ni.. berdebar-debar macam nak jumpa mamat E :P (sapa yg baca blog tu je yg paham.. masih la aku tak paham why he is so forbidden)


5 comments

Tiada ulasan: