Cari Something?

Sabtu, Februari 28, 2009

Sepetang di PD

Baru 9.20 pm, tapi mata dah rasa mengantuk banget..

Budak2, except Amir, dah selamat tergolek.. Penat main pasir petang tadi gamaknya.. Aku? Aku penat kejar Zeri yg tak nak dipegang masa berjalan kat jeti (kot).. seriau aku.. eeeeeee.. buatnya dia terpa palang2 tu, eeeeee.. ish, tak abis seriau aku ni kalau dikenang..



Btw, tol tak jadi naik kan.. Apa word yg digunapakai tu? Ditangguhkan.. hua hua hua.. tak kesah la bukan sebab pilihanraya kecil ke apa.. :)




Nota kaki: Aku dah start rindu dengan cik Iszan.. tak tau la kenapa, masa kitorang dok "take care bebeh" and such, aku rasa sebak.. Nasib bos ada je.. kalau tak, ntah2 aku dah amik tisu nak kesat air mata.. ye laaa.. aku mmg emo!

4 comments

Tiada ulasan: