Cari Something?

Jumaat, Februari 27, 2009

Dah ready ke?

Satu malam, masa aku sedang duduk di atas lantai utk menyediakan baju budak2 ni utk dihantar ke rumah makcik, aku terdengar suara Zeri gelak2 ceria + manja..

Memula malas nak amik pot, biasa la dia gurau2 dengan abang2 dia kan.. tp makin menjadi-jadi gelaknya.. Ini serius tak boleh jadi..










Kesannya, dia tengah pegangkan botol susu Amir time Amir dok minum tu.. tangan lagi satu belai2 kepala abang dia.. tp aku tak pasti apa yg buat dia gelak sakan..




Lepas turn Amir dah abis, dia pi kat Arif pulak.. repeat the same routine..





Yang, Zeri dah ready nak jadik abang ke?


You? You dah ready ke?












Hua hua hua..

13 comments

Tiada ulasan: