Cari Something?

Khamis, Februari 26, 2009

Sudah Pukul 8

Baru selesai buat lawatan sambil belajar ke blog kawan-kawan.. Hua hua hua.. Seperti Ms Lola, aku turut rasa yg content blog ni makin ke laut.. Sebelum ni ke laut jugak, tapi lately macam dah hanyut bebenar rasanya..

Hari ni pun, separuh daripada hari bekerja dihabiskan dengan rakan-rakan skype.. sbb bos masuk lambat.. terasa la produktif kejap.. sambil2 buat iklan kat skype.. kira kurang sket la keje dari cik Iszan.. dia mmg advance kawan-kawan.. phoneShopping pun bley! Tabik nyahhh!

Oh ye, Madam Za dah slamat operate ye.. berdasarkan sesi SMS, dia ada di az-Zahrah.. cik Arnie kita pun dapat honeymoon 2 minggu..












Nampak sangat aku takde idea kan? Sume paragraph inspired by the above mentioned name.. Mungkin aku patut berpuasa blog, dengan erti kata sebenar.. Hmmm..

8 comments

Tiada ulasan: