Cari Something?

Jumaat, Februari 27, 2009

Keliwon : Episod 4

Cerita best, tapi part hantu kelakar.. kah kah kah.. ada sesapa setuju dengan aku tak? bley plak masuk rumah ikut pintu.. at least, buat la melayang2 ke.. ni.. haih..


Perhaps ni hantu generasi lain.. since, siang2 pun dia bley ada.. 





The story is about Nek Wan (Norlia Ghani) menurunkan ilmu kepada cucunya, Wan Nur (Fasha Sandha.. later will be known as FS).. Aku tak pasti la ilmu apa pasal time tu tengah sibuk bagi anak makan.. but afterwards, Nek Wan sibuk pesan "jangan salah guna.. jangan salah guna.. nanti makan diri.." Gitu lah..

Dah ada ilmu, FS nak test power.. so sapa yg tak berkenan di hati, merasa la kena.. tp kemuncaknya, time dia nak kenakan ppuan yg disukai oleh lelaki pujaan hatinya, lelaki itu yg terkena dan mati.. 

Bla bla bla.. Nek Wan tarik balik ilmu tu dari FS.. but somehow, lepas dia sedar, matanya sama seperti hantu yg wujud di siang hari.. bab ni aku tak paham.. ada sesapa bley prosa?


Anyways, untuk yg rindu kat FS, bley la download. Otherwise, tak payah pun takpe.. 


On the other note, aku suka plak tengok Rozana.. ni pasal lagu dia la ni.. berhantu sangat!!



12 comments

Tiada ulasan: