Cari Something?

Khamis, Mac 05, 2009

Entry #2

Malam tadi, sementelah Zeri tertido masa tunggu aku balik, in fact masa aku dah balik dari ofis pun, dia tido lagi.. jadi aku amik kesempatan bersantai depan PC..

Tujuan utama adalah untuk menghabiskan tayangan cerita ini..





Dah banyak hari tau, asik la resume from the beginning bila tengok dengan budak2 ni.. asal tengok je, mesti start dari mula.. lepas tu masing2 ke laut.. so, malam td, aku tibai je la minit ke berapa dan layan sampai abis..

Dalam jangka masa tak sampai 1/2 jam tu, ada 2-3 kali kot air mata menitik.. hua hua hua.. mak kan emo.. tengok cerita kartun pun bley nangis.. the movie title is Bolt, by the way..



Dah.. selamat post #2 aku..

11 comments

Tiada ulasan: