Cari Something?

Rabu, Mac 25, 2009

Hadiah Hari Jadi Saya

Few weeks b4 my birthday, my other half promised to give me something for that day.. He promised me a bag.. to replace my current handbag which was given by my younger bro.. 



So, last night.. aku ala2 nak menuntut hadiah la kan.. TAPI tak nak buat obvious way.. so I was like, senyum-senyum.. sengih-sengih (tolong jangan bayangkan ni.. buruk rupanya :P).. tinggal tak kenyit-kenyit je lagi.. Dia senyum la balik.. TAPI, TAKDE RESPON YG SETERUSNYA.. boleh?



Dalam hati kata, dia lupa kot.. so be it.. aku tak mintak pun hadiah.. tapi dia yg nak bagi kann...






















When somewhere around 8.45pm or something, he said to me..

Yang, you tak nak claim hadiah you dari I ke?

Aih? Dari tadi yg aku sengih2 tu tak sampai signal ke? Ya ampunnnn.. Dan dia terus naik ke atas.. Aku pun gedik2 la follow.. ah ah ah.. 





Sampai2 je kat atas, dia mengeluarkan sesuatu dari almari bahagian dia.. 


















Ini lah bendanya.. Dia kata dia beli kat Petaling Street..


23 comments

Tiada ulasan: