Cari Something?

Selasa, Mac 24, 2009

Entry ke-3 untuk hari ini

Malam ni, macam biasa, nak spend some time ngadap 8TV utk menikmati hidangan Desperate Housewives Season 5.. Za, macam biasa ek.. kot ada apa2 teori, jangan segan silu nak SMS aku tatkala 11.30pm menjelmaaa..


Since past 2 weeks, dah sudah ngadap DH, aku sambung pulak dengan Kasanova XXL.. saja je.. mengimbau kenangan zaman A/S/L please :P Tetiba je mamat ni dah kurus.. tak tau la plak sejak bila dan bagaimana dia bley kurus.. 



Oh well, despite of kegilaan aku pada IRC and what nots, jodohku ditemui di alam nyata.. eh, macam la yg jumpa thru IRC tu stok bunian plak.. muluttttttt.. eh, jariiiiii.. tak insurans!

3 comments

Tiada ulasan: