Cari Something?

Selasa, Mac 10, 2009

List on my birthday

Tag by Umi Sufira. Mekasey nyahh..

  1. Make a list of what u want on your birthday

  2. The list should be 10 numbers

  3. post the image of this award to your posting (ada ke?)

  4. give it to 10 frens of yours

  1. All my family ada di sisi.. mama, papa, angah.. and all my younger brothers.. altogether with my other half & kids as well la kan.. (the first part is v unlikely.. pasal my birthday jatuh on Tuesday.. but its my want.. lantak la..)

  2. Diri yg sihat sejahtera time tu.. sbb nak enjoy!!

  3. Anak-anak tak buat pasal.. so that ibu bley jadik singa yg tidak bertaring pada hari itu..

  4. I wish utk mendengar suara Zeri bercakap!

  5. Mempunyai tanah utk membina rumah.. dikelilingi dusun buah.. sbb nak makan sampai pengsan.. ada plak sungai mengalir.. pergh.. berangannnnn..

  6. Duit 7 figures dalam bank

  7. Makan kek yg tersedap dalam donia..

  8. Cinta & kasih sayang dari family, my other half, anak2 dan kawan-kawan.. auww..

  9. Hidup aman bahagia sampai ke syorga..

  10. Hidup sebagaimana yg aku impikan.. hutang takde.. hati senang.. vacation ke sana ke mari.. shopping di sana dan di sini.. 

BTW, mak nak isytiharkan bahawa March adalah birth month mak.. hinsh.. hinsh.. dah nak tua aku niii..

Nak kena pass kat 10 orang kan.. Ni list aku
  1. cik Iszan (sila langsaikan b4 kau bercuti dari blogosphere)
  2. Ms Lola
  3. Mrs Noba
  4. cik Rizza
  5. cik Arnie
  6. cik MIO
  7. cik Fid
  8. cik Efi
  9. cik Erna
  10. cik Marisa


12 comments

Tiada ulasan: