Cari Something?

Selasa, Mac 10, 2009

Orang Kota Sudah Pulang

Kami selamat menjejak tanah Bandar Tasik Selatan around 3.58pm on Monday.. balik2 je ingat nak blog, tapi connection Maxis BB -- Limited Services.. WTH.. sampai sudah dok tang tu jugak..

Bertolak dari Jalan 49 pada pkl 10.38am.. berhenti dekat 4 kali kot.. sbb, ha ha ha ha.. tak lain tak bukan sbb anak2 bujangku mabuk!! Amir selamat mengeluarkan isi perut 2 kali.. Arif yg kegelian, join sekaki jugak.. Zeri je terkebil2.. tp budak kecik ni buat scene jugak masa on the way ke Kerteh..

Tak singgah mana2 pun on the way back.. sebab hujan turun sepanjang jalan.. plus byk stall tak bukak.. takpelah, kat KL pun ada jugak keropok lekor.. ayat cover frust..

tapi satu benda yg kitorang notice, ada Pantai Teluk Mak Nik yg ditranslatekan sebagai Monica Bay.. tak tahan OK!! kira Monica Geller, datang Malaysia, nama dia Mak Nik Geller gitu :P

Sepanjang kat sana, benda2 yg aku sempat rasa -- Satar (sp?), Coconut Shake.. keropok lekor... dan aku jugak telah memperkenalkan apple susu pada kaum kerabat ketika menikmati makan malam di Dungun.. tp takde gelas besar.. kalau ada pun aku tak amik.. tank tak cukup :P






Malas nak buat keje.. tp hidup mesti terus.. 


6 comments

Tiada ulasan: