Cari Something?

Sabtu, Mac 07, 2009

Kerteh, here we are!

Gigih aku nak memblog.. Maxis BB my other half hanya mampu mencapai kelajuan EDGE sahaja.. erghhh..

We left Bdr Tasik Selatan around 10.18am.. yep. Mrs Noba was right.. time dia tulis blog, kitorang ada dekat.. er.. er.. ah, baru sudah makan kat R&R Gambang..

The journey was fine.. except ada kat satu area tu, kami terpaksa "beratur" sbb ada 30 bijik kereta Perdana V6 diberi keutamaan utk menggunakan jalan.. Nak konvoi, konvoi la.. tapi.....


Anyway, we safely arrived at his aunty's house @ 4.12pm.. berapa jam tu? ha ha ha..

Actually, macam yg aku bagitau b4 this, aku mmg tak tau kat mana umah makcik my other half ni.. tp bila dah makin sampai, i sense something..

"Macam sama dengan alamat Efi je.."

Yep!! We are only 10 lorong away! Agak2 aku jalan kaki bley sampai tak?


OK-lah.. mau solat & jalan2. ke mana pun aku tak tau lagi.. follow in laws & pakcik2 & makcik2 punya plan je la.. Later :)

8 comments

Tiada ulasan: