Cari Something?

Jumaat, Mac 06, 2009

Terengganu, Here We Come!



Dah lama aku tak ke Terengganu.. last was in March 2005, time attend cik Efi kawin :P kau kawen bulan 3 kan?

Masa tu Amir baru er, 8 bulan+.. la ni? dah nak masuk 5 tahun! When later, lepas balik dari Terengganu dapat tau preggykan Arif :P Adakah lepas balik Terengganu aku akan dapat tau aku preggy lagi? hua hua hua..




Cukup-cukup lah aku membebel.. plan bertolak ke sana dalam belah pagi esok.. janji nak jumpa kaum kerabat dari PD kat Gambang.. kitorang akan stay kat umah Acik my other half.. which, until now, aku tak tanya pun kat area mana.. hua hua hua.. sengalllll.. sengalll..

Insya-ALLAH, stay sampai Isnin.. so we have the whole Sunday to us.. and half Saturday (kalau tak penat).. any recommendation of places to go? or, or.. tempat nak beli keropok lekor yg best? Dulu Losong.. sekarang Losong lagi?



Nota kaki: Apa yg pasti, aku nak bawak buku2 Tabung Haji.. nak cuba update buku Tabung Haji kat TRG.. gedik2 nak tau dividen!!


16 comments

Tiada ulasan: