Cari Something?

Jumaat, Mac 06, 2009

Sebelum & Selepas

Kena tag dengan mama adib.. kena bikin one line statement kot pasal sebelum & selepas..

No.1
Sebelum ada anak
Bley tido pengsan sampai pagi..

Selepas ada anak
Selang bpa jam bangun sbb nak nyusu.. hua hua hua..


No.2
Sebelum kahwin

Setiap rabu malam, confirm ada kat MV layan latest movie..

Selepas kahwin
Rabu malam aku kat mana? kat dapur kot tengah ready EBM la.. kemas2 baju anak.. lipat kain.. gugu gagaa..


No.3
Sebelum ada anak 3

Pergi memana, my other half pegang sorang, aku pegang sorang..

Selepas ada anak 3
My other half pegang 2 orang.. mak masih tetap pegang sorang..


No.4
Sebelum makan

Perut buncit

Selepas makan
Tambah buncit sampai kena bukak zip :P (dan dimatikan.. kot tak ada yg luruh jantung karang!)


No.5
Sebelum ada anak

Jalan pimpin2 tangan..

Selepas ada anak
Rasa macam pelik je kot tetiba kena pimpin bila jalan berdua.. pasal dah asik dukung anak je..


Sila lah orang2 di bawah menjawabnya
  • M-I-O
  • Mrs Noba
  • k Ana
  • Ms Lola dia dah buat plak masa aku taip ni..
  • cik Rizza 
  • cik Arnie



7 comments

Tiada ulasan: