Cari Something?

Isnin, April 27, 2009

Baru nak mula

Dah 40 minit berlalu sejak waktu ofis bermula.. sepatah code pun tak buat lagi.. ingat nak start la ni.. TAPI blog dulu, bley? Malasnya... hinsh!! Monday blues sungguh.. Nasib baik minggu ni keje 4 hari je!































Mode berangan-duduk-umah-goyang-kaki-tapi-duit-ada-juta2-dalam-bank begins..

5 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

kahkahkah..gamaknyer kan..penangan monday blues ni mmg tersgt la berleluasa eks? hihihihihi :p

p/s: tp mak tgk staff mak kat luar tu..mcm bz benor je ropanyer membuat keroje....heeeee

Yan berkata...

Za,
betul2 bz takpe.. jangan buat2 bz sbb bos ada... kekekeke..

Marisa berkata...

aku lak isnin pagi cam lipas kudung siapkan segala kerja.... cepat2 nak siapkan... ptg boleh layan blues lak

Mrs Noba berkata...

aku dah buat khidmat masyarakat *wink*

Yan berkata...

cik Marisa,
bagus la hang.. itulah pekerja yg berdedikasi.. aku petang2 la baru dapat momentum.. pastu kalut :P

MN,
aku dah slamat pagi2 tadi.. cewah, macam la pagi sangat ofis aku ni start :P