Cari Something?

Sabtu, April 25, 2009

Intan Sayang Manja

Murah sungguh air mata aku malam ni.. Cite2 pasal family ni.. mmg la.. isk..


As I'm typing this, ada lagi sejam cerekarama ni akan bersiaran..


The story line is simple.

Adik snatch tunang abang. To make thing worse, ppuan tu siap pregnant lagi. The news made the family broken apart. The father died, heart attack, I presume. Angah blah.. kawen dengan bekas tunang si abang.. dan si Along pergi membawa diri nak merawat luka di hati.


Tinggal adik ppuan + ibu saja. si Ibu tak abis2 rasa bersalah kerna terkenangkan betapa dia sentiasa menangkan si Angah in any given situation, sbb Angah ni sakit. Along asik kena mengalah. Merentan jiwa.




Cite dah start balik. Later :)



Nota kaki: Cantik Jue Aziz pakai tudung.. BTW, Intan is referring to Along.

8 ulasan:

Zuhaini berkata...

erm.. sedih sangat ke..? :) erm.. tp mmg kesian kat along tu.. :( sabar je lah..

Fid berkata...

apa akhirannya?

mimielola berkata...

Siapa yg berolakon jd along? tak smpi seru aku nak tgk citer tu smlm... :|

miz_eda berkata...

nak tlg jawab utk soklan ML :

intan : rusdy ramly
sayang : samzy
manja : jue aziz

Yan berkata...

cik Zuhaini,
part2 anak buat mak bapak macam tu, saya mmg sedih.. isk..

Fid,
baru hari ni aku sempat nak taip.. malam tadi conn. hancus..

Ms L,
yg pasti makcik faveret hang ada..

Efi,
TQ atas jawapan yg efisien.. hihi

faizulamin berkata...

agaknya, rusdi ramli dan samzy mmg sesuai digandingkan sbg adik beradik kot, mcm dlm citer yg samzy jd gemuk tu. ahaks!

Marisa berkata...

ala.... aku tak tgk pun... kat umah parents masa tu. anak aku sibuk nak tgk kartun.

Yan berkata...

faizulamin,
yeah.. i think so too :)

cik Marisa,
kekeke.. dah ada Astro, gitu la kaedahnya..