Cari Something?

Rabu, April 15, 2009

Kepada Pengguna Widget Top Commenters

Tapi, tak kuar isinya :)



OK, cara-caranya mudah saja ya.. Sila semak sama ada anda dah open feed utk komen ataupun tidak.

  1. Pi kat Dashboard

  2. Pi kat Settings

  3. Pi kat Site Feed

  4. Bab2 yg tulis Comment Feed tu, letakkan kepada Full.. rasanya tak kesah kot benda2 lain asalkan jangan None.. bab ni saya kurang pasti.. pasal saya set Full.. koser nak experiment kalau letak short, dia jadik apa..


Apa lagi, refresh le blog kome :)


Sekian,
khidmat masyarakat dari CY3.

9 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Loh patutla....mak punya pulak kadang keluar kadang tak keluar..mak try ajelah apply the tips eh! Thanks for sharing:)

::Umi Sufira:: berkata...

Nak tambah..rupanya nama mak masuk top 10 top commenters kat blog CY ni eh..kekeke...rajin jugak mak mengomen gamaknya:P

ar.nie berkata...

Eh, Cik Yan dah "sorok" balek ehh labels dari blog nie... Seb baik ader n3 nie, bulek check balek tutorial2 yg lain...
BTW, thanks! =)

Mrs Noba berkata...

nyah..aku dah buat khidmat masyarakat! *wink*

p-na mama oja berkata...

p-na lemau skit bab2 nieh.. xpers akan diusahakan..thanks!!

Yan berkata...

Umi Sufira,
ha? kejap kuar kejap tak kuar tu, maybe ada problem kat pipe Yahoo! tu.. kekeke.. terima kasih kerna rajin mengomen ;)

cik Arnie,
smalam, TERbuang.. pastu macam malas nak letak balik.. malasssss je kaedahnya..

MN,
aku akan laksanakan tanggungjawab sebentar lagi.. kekeke..

cik P-na,
ni applicable kepada yg guna blogger commenting system je.. haloscan, takde..

sayangibu berkata...

nyah..mak dah buat gitu,tp x kuor gak ler..ke mak yg sengal nihhh??

Yan berkata...

cik Intan,
awal2 guna dulu mmg tak kuar kat blog ni.. tp bila dah buat step atas tu, baru kuar.. kalau tak kuar jugak, mak surrender.. heee..

mimielola berkata...

Ko setia lg nyah dgn blogger???