Cari Something?

Isnin, April 27, 2009

Lagi 2 jam 50 minit

Waktu kerja saya masih bersisa seperti  yg dinyatakan pada tajuk posting..









Guess what? Dari pagi sampai ke petang, saya masih membuat coding di laman yg sama.. edit_bbs.php :P

Cumanya, linenya dah bertambah panjang berjela dan makin memeningkan kepala..











Saya berharap, berharap la sangat supaya dapat beranjak ke nama file yg lain sebelum saya minum petang bersama rakan pulang nanti.. Kalau tak, report progress mak 2-3% je la kaedahnya..

2 ulasan:

mimielola berkata...

Dalam sibuk2 smpi aku tak smpt nak online hari ni nyah... target aku tak lepas pun... tp tidak bererti aku dtg opis dgn tangan kosong :P

Yan berkata...

aku.. masih blues..