Cari Something?

Selasa, April 28, 2009

Sleepy Hollow

Macam tajuk movie, no? ntah.. TAPI, apa yg penting, aku ngantuk banget la ni..

tido lambat.. melayan Chow Sin Ci (sp?) kat Pearl Movie TV3 malam tadi.. lepas tu, gedik main Sudoku.. makin penatla otak ni berpikir kann..


lepas tu.. ha ha ha.. biasa la.. aktiviti di waktu malam.. Zeri menyusu bla bla bla.. malam tadi, dia memperosokkan diri di bawah katil lagi.. dah sendal dengan bantal peluk la, bantal apa berbagai, tetapi dia berjaya menolak bantal2 itu masuk ke bawah katil dengan dia sekali.. start la aku nightmare.. buatnya katil patah, jatuh ke apa ke.. imaginasi terlampau!!! Tp cukup buat aku tak lena tido.. kita tarik dia, dia mengamuk.. kalau dapat tarik, sekejapan je dia berguling ke situ balik despite of halangan2 yg kitorang letak.. 



sedap sangat ke tido kat bawah katil tu dik? Nanti ibu muat masuk bawah tu, ibu join, OK?











M E N G A N T U K. Thank God its Tuesday.. 2days to go b4 cuti 3 hari!!

12 ulasan:

mimielola berkata...

Ahahahaahahaha.. anak aku pun dulu terperosok (ya, anak aku kes terperosok) bawah katil. Aku risaukan habuk!! Anak aku kan semput kus kus

Yan berkata...

Ms L,
sedap sangat kot dok bawah katil.. sejuk nyaman.. F&N sarsi.. (aku tetiba teringat iklan ni..)

ainie aziz berkata...

dah sendal pun still terperosok lagi? dia ada geng kot bawah tu? muahahah! misteri nusantara skit!

Zuhaini berkata...

hahah.. seronok kot...? :)

Yan berkata...

cik ainie,
takde.. confirm.. mak mmg double check.. kekeke..

cik Zuhaini,
ntah la.. tak tau apa lagi yg dia nak.. yg kejung tu, kalau tetiba nak nyusu, ngamuk2 takley nak kuar terus.. kena merangkak keluar sampai ke hujung katil baru bley..

MommyDania berkata...

xtahan dgn statement 'nanti ibu muat masuk bwh tu, ibu join'. alamak...dah tak muat ek? hehehe

ar.nie berkata...

Hakim pon suka tido bawah katil. Bukan terperosok lagi, sengaja memperosokkan diri kat bawah tue. Ntah aper yg best sgt.

Pernah skali terjaga tgh mlm, tgk dia takde, rupa2nya completely bawah katil. Selalunya at least kepala mesti keluar sket. macam2. ekeke.

Yan berkata...

MD,
kalau di area kaki katil, mmg tak muat ;P mak kena masuk ikut sisi katil.. kekeke.. tp Zeri memperosok dari area kaki tu..

cik Arnie,
itu lah.. sebelum aware pasal habit dia ni, nyaris mak nak jerit2 tengok anak dah takde kat sebelah.. heee.. sekarang, ala2 relaks je..

m-i-o berkata...

ah, baca entry mengantuk ni, mak pun ala-ala sleepy pulak. ish contagious entry!

mak nk buat pgakuan. slps tengok cite ANAK lakonan erra & ida nerina tu - ala2 seram pulak tgk bawah katil. buleh?

arina berkata...

sleepy hollow tu cerita seram kan??

Yan berkata...

M-I-O,
cite hantu korea banyak macam tu.. nyampah! nak2 ada hantu kat kaki masa drive keta.. hinsh..

k Ana,
tak sure.. ha ha ha.. tajuk ni main melintas2 je kat kepala.. johnny depp kot yg berlakon?

m-i-o berkata...

APA?! ada hantu kat kaki masa drive keta? <---- now THAT is horror!