Cari Something?

Jumaat, April 24, 2009

Mixed Feelings

Saya ada meeting bersama bos pada pkl 5petang ini :(((





Akan tetapi meeting itu dibuat kerana beliau akan pulang ke Jepun :))))







Minggu depan saya kembali bebas berterbangan di alam blogosphere :))))))




Namun begitu, walaupun current project saya duenya May 18 ini, sudah ada project lain menunggu.. :((((




Letih plak nak taip smiley pepanjang :P




5 ulasan:

Zety Zin berkata...

meleret-leret senyumnyaaa... panjang jugak muncungnya ye cy :P

Mama Adib berkata...

huh kalau aku pun mencik meeting2 d petang hari.
buat meleret leret lagik mencik
:((((

Yan berkata...

ZZ,
tp tetap takley lawan muncung Lisda :P kah kah kah..

MAA,
guess what, dah 5.30 pun tak start lagi ni.. ada yg hangin takley balik ontime ni karang..

Zuhaini berkata...

heheehe... :)

Mrs Noba berkata...

aku pulak minggu depan mcm busy pulak gamaknyaaaaaa....!!!