Cari Something?

Isnin, April 20, 2009

Sakit badan

All my boys dah start kebah menjelang Sabtu pagi.. makanya dapat la kami menghadiri kenduri.. itu pun, nasib baik my parents + sister ada sewa bilik hotel.. kot rasa tak larat tu, bley la lari2 kejap kan.. dapat la solat selesa sket and what nots..




Akan tetapi, anakanda ku Zeri, menolak utk dipakaikan kasut.. lantas, dia asik nak berdukung, sambil berdiri.. pangku sambil duduk takmo.. gedik2 kaki dia suh ibu berdiri balik.. huarghh!




Lantas, pagi ini saya sudah mula merasa sakit2 di bahagian abdomen di sebelah bawah kiri.. (ye ke abdomen? biologi aku failed!) apo nak buek.. hua hua hua.. berjalan pun ala2 lenggang kangkung.. kangkung pun tak lenggang macam ni..



wish me well.

12 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Semuga CY cepat sembuh..amin..

Zuhaini berkata...

alahai, siannya.. get well soon!

arina berkata...

bukan hang sokmo lenggang kangkung ke? hihihihi!

:P

biasa sakit kat ari-ari kot orang selalu kata..

entah!

Nur berkata...

sila berehat secepat mungkin!sila abaikan bos dr japang ittew!!boleh?

*arahan dari doc yg x bertauliah*

Mrs Noba berkata...

take care nyah!

madamoiselleczar berkata...

hait! bukan ada boss japang ke skrg ni? hawat mengulau nih hah? hahahahaha....
btw, sempat ko nyah? ;p
oppss..apapapun take care bebeh!

Yan berkata...

Umi Sufira,
TQ for your kind words.. the pain still bearable..

cik zuhaini,
thank you bebeh :)

k Ana,
time2 ni je mak lenggang kangkung.. i'm a fast walker, you know.. heee..

cik Nur,
tadi dah ngular time solat Asar.. lepak lama kat surau..

MN,
thank you bebeh!

Za,
pasal kali ni dia dok bilik dia.. cuma, dia selalu berjalan2 ke mari..

p-na mama oja berkata...

siannya.. sapu la minyak angin ke minyak kuda ke.. mintak la en.hubby urutkan...

get well soon ya!!

Sayang.Ibu berkata...

Kawan-kawan...
silalah ke blog baruku

http://mypreciousever.blogspot.com/

blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu...
Thanks...

"Intan Sayang Ibu"

KS berkata...

get well soon!! :)

Fid berkata...

apa khabar sekarang??

Yan berkata...

cik P-na,
hubby tak berani nak urut.. pasal dia tak tau baby ada kat area mana.. heee..

cik Intan,
will do :)

KS,
thank you bebeh :)

Fid,
still sengal la kat situ.. aku takley jalan laju2.. macam nak menunduk je..