Cari Something?

Selasa, April 21, 2009

Untitled

Being pregnant, breastfeeding a toddler and working is tiring. Really tiring.











Mungkin atas faktor itulah aku naik hantu malam tadi.











Regret to the max.

21 ulasan:

mamaDhea berkata...

CY,
sya yg tak preggy pon selalu naik hantu.. hehe..

semoga dihari2 lain kita akan jd ibu yg lebih baik.. ;)

kaezrin berkata...

oh saya selalu berhantu..apa kes...stress sokmo manjang hina kan

Zety Zin berkata...

saya pun selalu naik hantu. terutamanya sejak akhir2 ni. huhu.

isz_3707 berkata...

aku yg anak sorg ni pun manjang naik antu (memang ada antu dlm bdn aku gamaknya), ko sabo yek

MommyDania berkata...

be strong!

Yan berkata...

Sya,
ha ha.. sabar je dengan statement hang.. yep, semoga kita semua menjadi ibu yg terbaik.. uhuks..

cik kaezrin,
rasa hina tau.. lepas dah marah2 budak2 yg tak paham apa ke benda ni..

ZZ,
nanti kita nangis ramai2 nak?

cik isz,
iyolah.. mak cubo bersabor sebaik mungkin.. kau pun yo..

MD,
hait!

mamadanish berkata...

Cy,
Faham sgt, plus u ni dah ada 3 orang anak..huhuhu..i yang baru sorang ni pun teramat la penatnya..

Take care k..

arina berkata...

biasa la tu yan.

kalu nak ikutkan,

with regards to the kids (and hubby sometimes),

memang sokmo la menyesal tak sudah.

there will always be things that i've done that i'm not very proud off.

always. :(

jua berkata...

aku takleh bayangkan gaya ko naik hantu,sbb dalam mind aku ko macam noba.

Zuhaini berkata...

sabar ya.. saya yg anak baru sorang ni pun kdg2 naik hantu jugak! :)

Yan berkata...

mamadanish,
thanks for your kind words.. it helps :)

k Ana,
my other half senyap je malam tadi.. dia pun tak bersora.. hua hua hua..

Jua,
i have multiple personalities.. ahahaHhahaHAHaha..

cik zuhaini,
baik :)

Mama Adib berkata...

manyak bersabar okeh,

ku 1st trimester pun cepat naik hantu, skrg dah ok skit.

mimielola berkata...

Sabor CY..

Psst, ko naik hantu, ada effect gerbang rambut tak? :P

Ealyie berkata...

naik hantu is ok ye CY, jgn naik tocang sudah.. ekekeke.. apakah aku sewel sbb lari topik... mmg pun!!! ampun CY ;)

Yan berkata...

MAA,
adakah itu bermakna anak2ku akan suffer lagi another 3 weeks? kah kah kah..

Ms L,
mungkin nyah.. mungkin..

cik Ely,
nak tocang mende.. rambut kontot :P

KS berkata...

cik yan,

blame it on the weather too!! skang cuaca amat panas boleh bikin hati cepat panas jua... hehehe..

chill ya!

Mrs Noba berkata...

beb..sabarlah ek?

mommysarah berkata...

CL punya komen hampeh tau. okeh2x...impak mata merah ada tak??? ngeee...hang tengok keliwon terlebih nie. kekkee...

saboler cik yan, memang cenggitu. yakin boleh!!! :)

miz_eda berkata...

agak2 ada ropa macam hantu dalam keliwon tak? ehehe

Yan berkata...

KS,
dah la preggy, badan pun ada sket panas ye tak? ha ha ha..

MN,
i tried.. tp smalam, jadik singa betina jugak.. :P

mommysarah,
aku tak pasti la ada kaler merah ke idak mata aku.. mungkin ada kalau aku pakai contact lense kaler gitu? kekeke..

Efi,
koser!

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

berhantu teruk sangat ker cik yan? most of the time i try to cool down sbb skang nih mmg tengah stress banyak benda so not to drag the bad mood just buat acuh tak acuh jerk... hahaha...