Cari Something?

Ahad, April 05, 2009

Sebening Azan Dialun

Aku ingatkan aku tengok separuh je cerekarama malam tadi pasal sejak pkl 10pm+ sampai 11pm, aku melayan Grey's Anatomy.. Boleh tak aku tak tau ada GA kat NTV7? and what happen to Rose, the nurse? Sume tu dalam Year 5 kan? Ha ha ha ha.. tetiba rasa macam idup dalam zaman lain plak. ala2 sesat dalam time travelling.. Tak tau apa yg dah jadi & what nots..


Enough about McDreamy and such.. Aku tengok drama malam tadi sbb ada Fazura.. dah lama tak tengok dia berlakon.. masa dalam cite, er.. Akasia dulu aku tak layan la plak.. then, tak tau plak ada Sari Yanti sekali.. mata dia besar weh! I like!..


"Ni Fasha Sandha ke yang?"

Bukan... FS org tak amik berlakon dah :P


Jalan ceritanya tidaklah begitu memberangsangkan.. kisah anak jadik GRO yg support idup mak kat kg dan adik yg sedang blajar kat kolej. dan, dan duduk dalam kondo.. dia dah nyaris nak kembali ke pangkal jalan when her mother came from kampung and disowned her.. eh, cakap omputeh plak.. so, dia frust dan ala2 nak teruskan idup as GRO..

Kalau ada sesapa ingat dia insaf sbb dengar azan Subuh, idak ye.. pasal dia dah selalu dengar.. Mungkin atas faktor doa mak dia yg membuatkan dia bangun amik wudhu & solat lepas dengar azan di subuh pagi satu hari tu..

Its not really touching though.. aku bley nangis tengok GA earlier compared to this drama.

7 ulasan:

mimielola berkata...

Ok, aku tgk Cerekarama tu - Fazura mmg anggun, Sariyanti lawa.

But but.. I kinda missed the ending. Fazura berenti ke tak jd GRO? Dia nak ke idok kat Rusdi Ramli?

Mrs Noba berkata...

ok..soalan yg takde kena mengena dgn cerekarama itu - KENAPA ORG DAH TAK AMIK FS BERLAKON?
aku tak mengikuti perkembangan ni... :P

NuRuL DhiA berkata...

salam singgah :)

Yan berkata...

Ms L,
actually ending dia agak vague.. lepas ada scene dia lempang mamat yg dok kejar2 dia kat kelab tu, ada scene solat Subuh lepas dengar azan, lepsa tu ada scene Rusdi Ramli tunggu dia kat tempat biasa.. without her.. then abis.. diorang suh kita pk sendiri la kaedahnya..

MN,
aku pun suka hati je cakap macam tu.. kah kah kah..

Nurul Dhia,
terima kasih kerana menyinggah.. heee..

mimielola berkata...

Duhhh... kena pikior ke... Appa daaa... Jgn le buat citer cerekarama nak suh org pikior2 lagu tuh.. koser mak. buat filem takpe le jugak.

MommyDania berkata...

err...xtgk cerekarama tp fazura & sari yanti mmg kelass! way better than FS. huhuhuhu

Yan berkata...

Ms L,
masa tak sempat.. kah kah kah.. tp tak best lah.. nyampah aku..

MD,
yep.. mak pun prefer depa lagi..