Cari Something?

Jumaat, April 03, 2009

Thank you MN :)


I love yours too :)

Sakan benar kita ber initial nowdays ye? kekeke..



And FID!!! My God.. mmg benarlah apa yg dikata!!!..


Nasib la.. kau call aku masa aku tengah update blog.. kah kah kah..


9 ulasan:

Fid berkata...

hahahahahhahaaa

tapi aku tak reti nyanyi! kahahkah...KNV ni mmg tau!!!sampai ke miri dia citer..hahaaa

Mrs Noba berkata...

i love you tooo!!
:D

madamoiselleczar berkata...

kahkahkah..tak tahan aku baca luahan pedih ulu hati hang kat JS Kit tu nyah...ngehehehe..
yeay...aku da bley komen!!!

Yan berkata...

Fid,
dia kata sora hang lemah lembut.. takde lak plak kata bley nyanyi.. aha ha ah..

MN,
ich liebe dich :))

Za,
weii.. jangan lupa URL!!

Mrs Noba berkata...

ko nyumpah aku ke hapa tu nyah?
aku tak paham...

CY berkata...

MN,
its i lap you in german.. aku mula2 nak jawab Ditto.. kekeke.. ala2 Patrick Swayze dalam Ghost la plak..

arina berkata...

eh si fid nyanyi pebenda kat hang dalam tepon?

musykil!!

betul kan sora dia lembut merdu menusuk kelbu gitu!

kahkahkahkah!

fid mintak ampun aku ngumpat hang hari tu kahkahkahkah!

Yan berkata...

KNV,
dia tak nyanyi laa.. kekeke.. yep, mmg lemak merdu macam buluh perindu.. kekeke..

Fid berkata...

ya ampun korang!!!
hahahaaaaaa