Cari Something?

Sabtu, April 18, 2009

Sweetest Dream

Yesterday, my mom brought some kuih kole kacang..


Malam tadi, saya bermimpi.. dapat collect EBM 8oz!! Ye.. penuh botol Avent yg besar itu.. Maklum la, makan kacang hijau kan.. (Betul kan kole kacang dibuat dari kacang hijau? Heeee..) Ya ALLAH, thrillnya.. Dia saja yg tahu.. ye lah, sementelah collection saya yg sangat sendu nowdays ni kan..








Bila terjaga, senyum je la sorang2.. ha ha ha.. mmg harap mimpi sajalah ye kawan-kawan..

5 ulasan:

Mrs Noba berkata...

kuih kole kacang!!!
sedap nyer...mak ko takleh poskan utk aku ke?

farah225 berkata...

semoga mimpi jadi kenyataan:)
mesti sbb dok banyak pk pasal tu kan,tu yg kuar dlm mimpi tu!

Yan berkata...

MN,
mak aku datang umah bawak nyah.. kekeke..

cik farah,
takde maknanya dah dalam kes aku ni.. heee..

KS berkata...

i aminkan saja. manalah tahukan, mimpi2 jadik betul :)

tapi serius, kole kacang sangat sedap. dan susah nak carik!

Yan berkata...

KS,
thanks :) yep, mmg sangat sedap.. kalau tak ingatkan yg my mom bawak utk kenduri kawen sepupu, dah lama mak abiskan satu loyang!