Cari Something?

Selasa, April 07, 2009

Tak cukup lagi ke?

Lagi kisah Amir.. nampak sangat ibu dah takde idea ni.. hua hua hua.. but this entry is somehow inspired by MN's..


Tempoh hari, ketika ibu saya mengirimkan mee sup dari JB, beliau turut mengirimkan beberapa helai tudung bawal.. macam lah kat KL takde kan.. tp mak mmg tak reti nak shopping :P







Ketika saya mengeluarkan tudung2 tersebut utk disimpan dalam laci, Amir bertanya

Tudung ibu ke?

Ha-ah..

Sapa beli?

Wan..

Tudung ibu yg banyak2 tu tak cukup ke?


Huh?

Kan dalam laci dah ada banyak.. tak cukup ke?


Huargh!!! 


Ha-ah.. tak cukup :P Ni kaler lain pulak..




Baru berapa helai sangat la tudung aku.. dah kena sound tepet macam ni.. kalau ada yg macam buat stok nak bukak kedai tu, ntah lagu mana dia nak sound gamaknya..

8 ulasan:

mimielola berkata...

Aduh, Amir.. Aunty tewasa tawwww. MMG TAK CUKUP!!! Hahahaha

MommyDania berkata...

ohh..sifat2 kesuamian terserlah! amir kena faham naluri org pompuan yek!

Marisa berkata...

hehehe... kalau dah laki tu laki jugak!

madamoiselleczar berkata...

ada tempias mcm mulut Danial gaks ni..wakakaka ;p
cuma kena tukar objek `tudung' kpd `henbag' la in my case.... hihihihi

Yan berkata...

Ms L,
kau terasa dari kejauhan.. aku kena depan2 :P

MD,
he's too young to understand.. ha ah ha..

cik Marisa,
cer try test tengok anak hang camne esok..

MZ,
aku naik kejung tunggu email kau.. kekeke.. malam karang dah ada episod baru lagi.. tp Za, kes kau lagi vadevas.. satu handbag kau bley beli selori tudung, kau tau?

Mrs Noba berkata...

kah kah kah...
laser anak hang cam anak aku!

ko cakap jer tak cukup...amir nak tolong belikan?

Yan berkata...

MN,
confirm dia kata taknak.. duit dia (kalau ada) hanya utk beli kereta, kereta, kereta..

JuE berkata...

pandainyer dia komen... hehe