Cari Something?

Selasa, April 07, 2009

Ada Sesiapa Membayar Cukai Menggunakan M2U?


Tolong ajarkan saya.

FAQ yg saya jumpa di internet mengajar cara2 penggunaan untuk Classic M2U..



Sebarang tunjuk ajar, saya sudahi dengan sekian terima kasih :)))



Updated on 1625 hours: Takpe.. dah jumpa.. hua hua hua.. sengalnya la aku ni.. tapi TAC plak tak sampai2.. ya ampunnnnnnn..

7 ulasan:

Mama Adib berkata...

banyaknya duit hang, siap kena bayar cukai lagi kat kerajaan.

aku kalu ku kira betul2 depa kena bayar kat aku. tapi since dah buat potongan zakat ganti PCB dah takde istilah lebihan dah ler.

Yan berkata...

aku bayar zakat kurang dari yg sepatutnya kot.. ha ha ha.. tak tau la nyahhh..

Mummy HnH berkata...

cik yan tak buat PCB ker?
- sorry, tak membantu jawapan -

Yan berkata...

cik Arnie,
zakat yg dibayar telah menenggelamkan PCB.. tp sudahnya mak tetap kena bayar ni.. hmmph..

::Umi Sufira:: berkata...

Saya jugak tidak layak bayar cukai....maaf juga kerana tidak membantu:P Apa kata Cik Yan email tanya kat LHDN..ngee...

Yan berkata...

Umi Sufira,
takpe.. dah slamat bayar.. dari pagi tadi tanya M2U.. sampai sudah tak berjawab :P

:: vErde+hAzizi :: berkata...

owh nooooooooo...u remind me of my tax!
arghhhh belom buat lagie...ehhhh jap...EA form pon tak dpt lg ;p hahahaha