Cari Something?

Rabu, April 15, 2009

Waiting Anxiously

Yes. My dear sister telah membuatkan ini khas utk saya minggu lepas. Insya-ALLAH, kami akan bertemu pada hujung minggu ini di majlis perkahwinan sepupu kami..















































Meleleh air liur aku.. isk..
Ada sesapa nak tempah utk raya in advance?



Selain benda di atas, akan ada jugak ikan kembung goreng dan kobis :P kah kah kah.. 




Nota kaki: Bila lah nak abis siri mengidam aku niii..

18 ulasan:

KS berkata...

biskut dahlia kan ni???

sebelum order, kena bagi tester satu balang dulu :P :P hehehe

rina berkata...

saya peminat biskut dahlia gak. lg teruja kalau ada ceri kaler merah

Mrs Noba berkata...

cantekknyaa!!!
dah mcm brooch pulak aku tgk!

Yan berkata...

KS,
bagi mak try dulu weekend ni.. nanti kita up verdict :P

cik rina,
oh, tu namanya ye? saya order kuih samprit.. sama dak? hat ceri tu, mungkin nak samakan dengan background.. kekeke..

MN,
brooch yg boleh dimakan :P

::Umi Sufira:: berkata...

Yerlah CY, bersiri2 siri mengidam Cik Yan tu..kekeke...layan ajelah...selagi tertunai=D

eZa berkata...

CY, tul ke open for order nih? sy mmg peminat semprit... nk order buleh? ;)

kuireena berkata...

Yan, aku memula igt kan kain pattern bunga tadi, tapi apsal lak bunga dia timbul.. sekali dikaji2, kuih le pulak.. hehe

Zuhaini berkata...

oh.. saya pun suka samperit. tp saya rasa la, mak saya punya samperit paling sedap! kalau yg beli di kedai, macam kurang rasa je, kan..?

**banyaknya mengidam.. hihi :)

mamaDhea berkata...

ahaks.. ngidam time preggy jek pon kan.. layannnn je CY.. ;)

Yan berkata...

Umi Sufira,
i'm lucky sbb ada adik yg sanggup melayan :P

cik Eza,
ish.. ni 1st time adik saya buat.. saya pun tak rasa lagi.. kalau sedap, saya war2kan :)

cik kui,
kau.. sampai ada kajian la plak.. heeee..

cik zuhaini,
wah.. ni sudah baik.. saya cerewet bab makan samprit ni.. tekstur la apa la.. tp buat tak reti :P

Sya,
mak budget, ni more to mengada-ngada.. ahaHAHhahahAHaha..

MommyDania berkata...

emm, apa kaitan biskut dengan ikan kembung dan kobis? mcm2 ngidam nye nih..hehehe

mommysarah berkata...

dasat betul hang punya ngidam. ikan kembung pun nak kena kakak gak buat ekk...kekeke...

Yan berkata...

MD,
ikan kembung + kobis tu dah lama dah.. tp dapat sekali dengan biskut ni..

mommysarah,
aku kakak la nyah.. adik aku yg tukang melayan ni.. tu yg buat lagi sengal tu.. :P

madamoiselleczar berkata...

hawat aku rasa macam dah rhopa kuih semprit je tuh nyah? biskut dahlia tu apa nyah? mak dah lama tak ikut trend kuih muih ni...except tunggu time musim raya laaa....hihihihihihi

Yan berkata...

Za,
aku tak pasti sebenarnya sama ke samprit dengan dahlia ni.. kah kah kah..

mimielola berkata...

Aku baru nak komen "Macam brooch"...

mimielola berkata...

BTW, aku rasa base utk buat biskut dahlia ngan kuih semprit ni sama.

p/s: Suka-suka je aku rasa, ya??

Yan berkata...

Ms L,
ke, dua2 tu adalah benda yg sama.. tp sbb presentation lain, maka namanya pun bertukar? kekeke.. macam nak buat tesis plak.. hmmmph..