Cari Something?

Khamis, April 16, 2009

Mata kuyu

Mata mak kuyu.. Malam tadi tak tau apa kes, lepas abis 360, dah takley tahan2 dah.. pastu, dalam 11pm+ terbangun, sampai pkl 2 pagi terkebil-kebil.. Nasib tak terlajak subuh nyah..














Kuyu ala2 gini la.. cuma takde la se, er.. ntah.. aku tak tau apa penjodoh bilangan nak letak.


















15 ulasan:

mamaDhea berkata...

kuyu2 pon tetapppp comey, kan zeri kan.. err, itu zeri kan CY? hee..

Marisa berkata...

Comeynya Zeri..... geram!

org pregnant gitu la CY.....badan manja sket

eZa berkata...

alahai comelnye!!! ;D

Zety Zin berkata...

comelnya!!!!!!!

mamaDhea berkata...

CY,
lepas baca tag ist time i saw u tu, tetiba sya mcm konfius plak.. adakah itu gambar zeri @ alis? hee..

Yan berkata...

Sya,
sila lah berteka-teki.. kekeke.. hint: ni gamba recycle ni..

cik Marisa,
aku rasa manja dah overdose.. sengal je kan.. ha ha ha..

cik Eza & cik Zety,
model mata kuyu ngalahkan Garfield :P

mimielola berkata...

Kuyu gitu?? COMELLAH, nyah!

MommyDania berkata...

geram! comel sgt!!

Zuhaini berkata...

comel! :)

tengah ngantuk kah..?

mamaDhea berkata...

erm, rasanya laa itu gambar alis! hee..

Yan berkata...

Ms L,
betapa lah kalau aku kuyu pun secomel itu.. kah kah kah..

MD,
cair tak? :P

cik zuhaini,
yes.. I am. terribly.. *yawn*

Sya,
jawapan muktamad?

mommysarah berkata...

yang penting, kalo hang kuyu, takkan secomel itu. cuba hang tanya boss hang,

"boss, mata i kuyu, ada comel tak"

kekeke..

Mrs Noba berkata...

zeri kah itu???
perghhh...nak ajer aku jodohkan dia dgn amni.
zeri stuju?hahahaha...

Yan berkata...

mommysarah,
harus aku blaja cakap jepun dulu baru bley nak tanya.. ahAHaHhahaHaha..

MN,
ini bukan zeri daaa.. hihihi..

madamoiselleczar berkata...

ohw..hensemnyer....meh kawan dgn alia nak tak cayang? meh la..meh la... ;p